Bezoekuren

 

Tussen 14.30 en 20.30 uur zijn alle afdelingen vrij toegankelijk voor bezoekers.

Om de rust van alle patiŽnten te respecteren en de verzorging zo goed mogelijk te laten verlopen, vragen we u met deze bezoekuren rekening te houden en de duur en het aantal bezoekers te beperken. Bezoek is aangenaam maar kan ook vermoeiend zijn.

Indien nodig kan in overleg met de hoofdverpleegkundige een uitzondering op deze normale bezoekregeling gemaakt worden. Zo kan hulp of bijstand van een familielid in bepaalde omstandigheden welkom zijn (bv. bij de voeding, als ouder bij een kind of tijdens de dag van de operatie).

Er is een specifieke bezoekregeling voor de volgende afdelingen:

  • Kinderafdeling D2: speciale inslaapregeling voor ťťn van de ouders
  • Kraamafdeling H1: permanente toegang voor de papa
  • 1-persoonskamers: doorlopend bezoek mogelijk
  • Verpleegeenheid Z2: dagelijks van 15.00 tot 20.30 uur
  • Intensieve zorgen F3: beperkt bezoek voor max. 3 familieleden van 13.00 tot 13.30 uur en van 18.00 tot 18.30 uur.
  • Stroke unit - eenheid voor beroertezorg (G30): van 14.30 tot 15.30 uur en van 19.00 tot 20.00 uur

In de nieuwe vleugel van ons ziekenhuis zijn de toegangsdeuren van de verpleegafdelingen afgesloten buiten de bezoekuren. Indien u dan toch toegang wenst tot de afdeling, dient u aan te bellen.

 

Toegang tot het ziekenhuis buiten de openingsuren

Tussen 21.00 uur en 6.45 uur is het ziekenhuis enkel toegankelijk via de ingang van de dienst spoedgevallen. De spoedgevallendienst bevindt zich achteraan het ziekenhuis, volg de bewegwijzering. Omwille van veiligheids- en privacy redenen is deze toegang gesloten. U dient zich aan te melden via de parlofoon. 

Om tijdens dit tijdspanne het ziekenhuis te verlaten, dient u de nachtuitgang in blok A (radiologie/revalidatie) te gebruiken. Vanuit de inkomhal is hiernaar bewegwijzering voorzien. Als u zich aanmeldt via de parlofoon, wordt de deur geopend. Er is ook een parkeerautomaat aanwezig aan deze uitgang.